sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Viikko ennen lähtöä

Vuoden 2012 loppu lähenee ja viikko aikaa tehdä vielä monta tekemätöntä työtä ennen matkaa. Liiketoimintasuunnitelman viimeiset korjaukset ja tulostus opettajalle tekemättä ja osuuskunnan kirjanpitäjälle loppuvuoden kirjanpito omalta osalta vielä tekemättä, onnekdi päiviä vielä jäljellä.

Matkaa varten viisumit ym. paperit kunnossa pitäisi päättää mitä matkalle mukaan ainakin uimapuku ja parit sandaalit koska perillä ei ainakaan aiemmin ole löytynyt niin isoja kenkiä kuin tarve olisi  siis 40 tai 41. Huomenna pitäisi ilmoittaa Mr. Tiwalle että olen tulossa ja  sopia milloin ja missä tapaamme perille päästyämme.

Viimeisiä huolenaiheita on katolla oleva 70cm lumikerros joka pitää saadaumet pitää vielä pudotettua katolta onneksi se on Leifin ja Miran hommia.

Huomenna otamme Uuden Vuoden vastaan ystävien seurassa, syömme nakkeja ja perunasalaattia ainakin.

Keskiviikoksi kutsuin Hyvinvointikeidas Aurinkokiveen ystäviäni pieneen hemmotteluhetkeen jalkahoitoa tai kasvohoitoa Mia lupasi halukkaille tehdä ja itse lupasin hiukset vielä tarvittaessa leikata ja värjätä ja saamme samalla viettää vielä hetken yhdessä
ennen maaliskuuta.

2 kommenttia:

  1. Jes, löysinpäs! Tätä jään nyt sitten seuraamaan :) Hyvää matkaa, nähdään sitten Khao Lakissa! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  2. Miten mä olenkin päässyt tuosta lumenpudotuksesta luistamaan vaikka se on tänne oikeen interneetiin laitettu :D
    Noh, onnkesi lunta ei ole vielä kamalsti tullut lisää niin vielä ei kattohommat kutsu.
    <3 Ikävä jo <3

    VastaaPoista